Therapeuten
Fysiotherapie Schoutenhoek

Fysiotherapiepraktijk

Schoutenhoek

Fysiotherapiepraktijk Schoutenhoek is gespecialiseerd in Fysiotherapie, Sportrevalidatie & Dry needling. Wij heten u van harte welkom.

Fysiotherapiepraktijk Schoutenhoek

Croesinckplein 24-26

2722 EA Zoetermeer

Tel: 079 3421 608 of 06 - 184 380 43

E-mail: info@fysioschoutenhoek.nl

 

Copyright © All Rights Reserved

Marlies Larsen

 

Nadat ik ben afgestudeerd als fysiotherapeut ben ik aan het werk gegaan bij Fysiotherapie Schoutenhoek in 2017.

 

Mijn werk als atletiek trainer op nationaal en internationaal niveau geeft mij veel voordelen in het werk als fysiotherapeut, mede hierdoor heb ik veel ervaring in het revalideren van sporters met blessures.

 

Voordat ik aan de opleiding fysiotherapie begon was ik ontwerper van medische hulpmiddelen, vanwege dit werk heb ik een andere kijk op beperkingen van mensen en wat er buiten de fysiotherapie eventueel nog aangedaan kan worden als ondersteuning.

 

Al mijn expertises bij elkaar geven een solide basis om u zo goed mogelijk te helpen naar het herstel wat u wenst

 

 

 

Erika de Heer

 

De opleiding fysiotherapie heb ik gedaan in Leiden en ben daar in 1998 afgestudeerd, daarna heb ik 2 jaar waarnemingen gedaan om in augustus 2000 samen met Betty van der Plaat de praktijk Fysiotherapie Schoutenhoek over te nemen.

 

Tijdens mijn studie was ik al actief in het begeleiden van sporters. Het begon met voetballers 3 klasse haagse regio voor 5 jaar om daarna 1 jaar de eredivisie basketballers van Haaglanden Cobras te ondersteunen. Wat volgde was een periode van 5 jaar waarbij ik samen met een andere collega de internationale turnsters en trampoline springers van Propatria begeleidde. Op dit moment ben ik actief bij Sportcentrum Nicolaas voor de boksers. Naast de begeleiding van deze teams en verenigingen heb ik in de praktijk ook altijd sporters behandeld van hardlopers tot breakdancers en van alle niveaus.

 

Naast alle behandelingen en begeleiding heb ik natuurlijk ook na en bijscholing gedaan. Waar onder:

Orthopedisch manuele therapie ( tot en met het eerste ceficaat, niet afgemaakt),dry needling, neurale systeem mobilisaties (Barral), cursus Lumbopelvic Motor Control Basic (Paul Hodges) en andere bijscholingen.

 

Voor mij is fysiotherapeut zijn het leukste wat ik kan doen, je helpt mensen op de beste manier die ik kan en lukt het mij niet om iemand te helpen dan probeer ik ze zo goed mogelijk te begeleiden naar een collega of arts die misschien wel meer voor ze kan betekenen.