ONZE THERAPEUTEN

Erika de Heer
Erika de Heer

Erika de Heer

De opleiding fysiotherapie heb ik gedaan in Leiden en ben daar in 1998 afgestudeerd, daarna heb ik 2 jaar waarnemingen gedaan om in augustus 2000 samen met Betty van der Plaat de praktijk Fysiotherapie Schoutenhoek over te nemen.

Tijdens mijn studie was ik al actief in het begeleiden van sporters. Het begon met voetballers 3e klasse Haagse regio voor vijf jaar om daarna één jaar de eredivisie basketballers van Haaglanden Cobras te ondersteunen. Wat volgde was een periode van vijf jaar waarbij ik samen met een andere collega de internationale turnsters en trampoline springers van Propatria begeleidde. Op dit moment ben ik actief voor de boksers van Sportcentrum Nicolaas. Naast de begeleiding van deze teams en verenigingen heb ik in de praktijk ook altijd sporters van alle niveaus behandeld van hardlopers tot breakdancers.

Naast alle behandelingen en begeleiding heb ik natuurlijk ook na- en bijscholing gedaan. Waaronder:

Orthopedisch manuele therapie ( tot en met het eerste cerficaat, niet afgemaakt), dry needling, neurale systeem mobilisaties (Barral), cursus Lumbopelvic Motor Control Basic (Paul Hodges) en andere bijscholingen.

Voor mij is fysiotherapeut zijn het leukste wat ik kan doen, ik helpt mensen op de beste manier die ik kan en lukt het mij niet om iemand te helpen dan probeer ik ze zo goed mogelijk te begeleiden naar een collega of arts die misschien wel meer voor ze kan betekenen.

Erika de Heer: BIG-registratie: 69048599604

Marlies Larssen

Nadat ik ben afgestudeerd als fysiotherapeut ben ik in 2017 aan het werk gegaan bij Fysiotherapie Schoutenhoek.

Mijn werk als atletiek trainer, op nationaal en internationaal niveau, geeft mij veel voordelen in het werk als fysiotherapeut. Mede hierdoor heb ik veel ervaring in het revalideren van sporters met blessures.

Voordat ik aan de opleiding fysiotherapie begon was ik ontwerper van medische hulpmiddelen, vanwege dit werk heb ik een andere kijk op beperkingen van mensen en wat er buiten de fysiotherapie eventueel nog aan gedaan kan worden als ondersteuning.

Al mijn expertises bij elkaar geven een solide basis om u zo goed mogelijk te helpen naar het herstel dat u wenst.

Marlies Larssen: BIG-registratie: 89921033904

Marlies Larssen
Marlies Larssen

Mathilde Vlotman

Als lichaamsgericht psychotherapeut behandel ik cliënten met zowel fysieke als mentale klachten, denk hierbij aan burn-out, verslavingen en psychische aandoeningen. Maar ook klachten die zijn ontstaan door littekens, blessures of andere trauma’s.
Middels een combinatie van zachte behandeltechnieken worden zowel lichamelijke klachten als oude patronen doorbroken en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam aangesproken. Hiermee laten lichaam en geest spanning los en kun je weer pijnvrij en ontspannen bewegen.
Als lichaamsgericht psychotherapeut heb ik meerdere HBO-opleidingen gevolgd tot holistisch fasciarelease therapeut, Eclectisch Energetisch Natuurgeneeskundig therapeut en medische en psychische basiskennis. Mijn specialisatie hierbinnen is litteken en lymfe behandeling.
Daarnaast heb ik meerdere bijscholingen en opleidingen gevolgd zoals viscerale fascia, psychosomatisch trainer Acces Bars facilitator, Yogadocent en looptrainer.
Als Fascia release docent ben ik tevens verbonden aan het Esoterra Massage Instituut.
Aangesloten bij beroepsverenigingen: CAT en BATC
AGB zorgverlener code: 90105359
meer informatie op www.fasciaflow.nl

AGB zorgverlener code: 90105359

Scroll Up