ONZE THERAPEUTEN

Erika de Heer
Erika de Heer

Erika de Heer

Fysiotherapie is mij met de paplepel ingegoten. Ik ben praktisch opgegroeid in de praktijk van mijn vader, daar heb ik ook de liefde voor het vak ontdekt. Na mijn middelbare school ben ik meteen begonnen met de opleiding.

Na te zijn afgestudeerd in 1998 en een aantal jaar te hebben waargenomen voor collega’s heb ik in 2000 samen met mijn toenmalige collega deze praktijk overgenomen.

Vanaf het moment dat mijn studie startte heb ik sporters begeleid. Dit bij verscheidene soorten sport: van voetbal tot breakdance en van basketbal tot turnen en trampoline springen. Het niveau van de sporters is van amateurs met een laag niveau tot olympisch niveau. Sporters op elk niveau behandel ik met dezelfde intentie en aandacht, aangezien je niveau niet bepaald wat je nodig hebt maar je klacht.

Echter zijn het niet alleen sporters die ik graag behandel. Iedereen met klachten kunnen bij mij terecht en zal ik naar het best van mijn kunnen behandelen. Mijn interesse ligt met name bij schouder, nek en rugklachten maar ook bij het volledige plaatje. De invloed van persoonlijke en omgevingsfactoren en hoe we die kunnen aanpassen zodat jij het beste herstelt van je klacht.

Na mijn opleiding en het starten van een praktijk heb ik meerdere nascholingen gedaan. De belangrijkste hierbij zijn de orthopedische manuele therapie (certificaat behaald 2005) en de master manuele therapie (afgestudeerd 2020). Daarnaast alle dry-needling cursussen en verscheidene verdiepingen in schouderklachten en hoe het beste deze te behandelen.

Specialisaties:

  • manuele therapie
  • schouder klachten
  • dry-needling

Erika de Heer: BIG-registratie: 69048599604

Marlies Larsen

Nadat ik ben afgestudeerd als fysiotherapeut ben ik in 2017 aan het werk gegaan bij Fysiotherapie Schoutenhoek.

Mijn werk als atletiek trainer, op nationaal en internationaal niveau, geeft mij veel voordelen in het werk als fysiotherapeut. Mede hierdoor heb ik veel ervaring in het revalideren van sporters met blessures.

Voordat ik aan de opleiding fysiotherapie begon was ik ontwerper van medische hulpmiddelen, vanwege dit werk heb ik een andere kijk op beperkingen van mensen en wat er buiten de fysiotherapie eventueel nog aan gedaan kan worden als ondersteuning.

Al mijn expertises bij elkaar geven een solide basis om u zo goed mogelijk te helpen naar het herstel dat u wenst.

Marlies Larsen: BIG-registratie: 89921033904

Marlies Larssen
Marlies Larssen

Mathilde Vlotman

Als lichaamsgericht psychotherapeut behandel ik cliënten met zowel fysieke als mentale klachten, denk hierbij aan burn-out, verslavingen en psychische aandoeningen. Maar ook klachten die zijn ontstaan door littekens, blessures of andere trauma’s.
Middels een combinatie van zachte behandeltechnieken worden zowel lichamelijke klachten als oude patronen doorbroken en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam aangesproken. Hiermee laten lichaam en geest spanning los en kun je weer pijnvrij en ontspannen bewegen.
Als lichaamsgericht psychotherapeut heb ik meerdere HBO-opleidingen gevolgd tot holistisch fasciarelease therapeut, Eclectisch Energetisch Natuurgeneeskundig therapeut en medische en psychische basiskennis. Mijn specialisatie hierbinnen is litteken en lymfe behandeling.
Daarnaast heb ik meerdere bijscholingen en opleidingen gevolgd zoals viscerale fascia, psychosomatisch trainer Acces Bars facilitator, Yogadocent en looptrainer.
Als Fascia release docent ben ik tevens verbonden aan het Esoterra Massage Instituut.
Aangesloten bij beroepsverenigingen: CAT en BATC
AGB zorgverlener code: 90105359
meer informatie op www.fasciaflow.nl

AGB zorgverlener code: 90105359